Foglaláshoz ezt a linket használd: https://misztikum.booked4.us/

MI AZ A CAPTIVITY?

A Captivity az oly népszerű élő szabadulós játékok közé tartozik, 2013. áprilisa óta működik Dunaújvárosban. Minden évben új pályával jelentkezünk, minden év novemberében egy hónapig Halloween témájú időszakos pálya működik.

A játék lényege, hogy a csapatok egy szoba fogságába kerülnek. Csak együttműködve, közösen gondolkodva, kódokat megfejtve, logikai feladatokat megoldva tudnak kijutni. Minden részlet fontos, minden apróság számít. Többek között zárak, lakatok, kulcsok, kódok, logikai feladványok okoznak fejtörést. Különböző nehézségű, egymásra épülő feladatok sokaságát megoldva kell megtalálni a kiutat. A legfőbb ellenség az egyre fogyó idő, hiszen meghatározott idő áll a csapatok rendelkezésére a kijutásra...... Ti kijutnátok?

!Elkészült a 2018-as pályánk: A KÓDFEJTŐ!
Igazi kód-kánaán! :) Eddigi legnehezebb pályánk, összetett feladatokkal és rengeteg kódfejtővel!

Szedd össze néhány barátodat, osztálytársad, kollégád, a nagyiékat és vágjatok bele a kalandba! 2-8 fős csapatok jelentkezését várjuk!

Ideális csapatlétszám: 3-6 fő. Lehetőség van ennél nagyobb, vagy kisebb létszámú csapattal is játszani, de a játékélmény 3-6 fő esetén ideális!!! Foglaljatok időpontot MOST!


További kellemes időtöltésért, izgalmas kijutós játékokért kattints az ESCAPE GAMES oldalra!